SonyEricsson utsetter bestselger - bare i Norge

SonyEricsson mener Telenor og NetCom er sinker på MMS-meldinger. Dette får konsekvenser for norske mobilkunder.

I Sverige, Danmark og Finland går salget av SonyEricssons nye T300 så det griner. Faktisk er butikkene helt tomme - for selskapet skal ha underestimert etterspørselen. Dette er stort sett et hyggelig problem og SonyEricsson lover å rette opp problemet til julehandelen, skriver Mobil.se.

Les også:

Her i Norge kan det på flere nettbutikker virke som alt er greit. På Spaceworld.no står det at en ikke kan kjøpe telefonen på nettbutikken, men at butikkene rundt om i landet har telefonen. Det stemmer ikke. digi.no ringte SonyEricsson Norge og der rister landssjef Mats Nevelius på hodet.

Ønsker du deg SonyEricssons nye bestselger, må du smøre deg med tålmodighet - med mindre du tar turen over til Sverige.

T300
T300 er en billigversjon av toppselgeren T68 og mangler bare Bluetooth. Med fargeskjerm, MMS-muligheter, Java-baserte spill og GPRS dataoverføring vil prisen havne rundt 2500 kroner inkludert moms ifølge Spaceworld.no.

- Salget av T300 startet for fire uker siden i Sverige. Her i Norge må vi vente til slutten av november, forteller Nivelius til digi.no.

Årsaken er visstnok enkel:

- T300 er en MMS-telefon og Norge ligger langt bak på MMS i forhold til mange andre europeiske land, mener han. Derfor har vi ikke prioritert Norge.

Han forteller at norske kunder også må vente på selskapets nye toppmodell, P800. Denne skal lanseres i Sverige i slutten av desember, men når den kommer til Norge er ennå ikke avgjort.

Til toppen