SoundServer erstatter 5.000 CD-er

SoundServer fra Imerge er en dedikert tjener med Internett-tilkopling som gjør ethvert spor fra 5.000 CD-er umiddelbart tilgjengelig for avspilling.

SoundServer fra Imerge er en dedikert tjener med Internett-tilkopling som gjør ethvert spor fra 5.000 CD-er umiddelbart tilgjengelig for avspilling.

SoundServer fra Imerge Ltd kommer i to utgaver, S1000 for ett rom, M1000 for flere rom. Begge er moderne systemer for digital audio, og koples til vanlige stereoanlegg. De kan styres over Internett eller fra TV-en, og har programvare for kopiering av CD-er til en intern harddisk på 80 GB. Kopieringen skjer valgfritt i enten det komprimerte MP3-formatet, eller det opprinnelige formatet. Det tar mellom femten og tjue minutter å kopiere en CD.

Samtidig med kopieringen lagres informasjon om CD-ens innhold i en egen database. Det innebærer at du kan søke deg fram til ethvert spor fra enhver kopiert CD i løpet av sekunder, og spille det av umiddelbart. Programvaren gjør det også mulig å redigere avspillingsprogrammer.

Internett-forbindelsen innebærer at du kan kople deg til din egen SoundServer hjemme mens du er på reise, og spille av musikk på Internett-klienten din. Den sørger også for automatisk oppdatering av den interne programvaren, og for innhenting av informasjon om artister og låter. Nettforbindelsen går over Ethernett, slik at SoundServer gjerne kan plasseres i hjemmets lokale datanettverk, i tillegg til den direkte koplingen til TV og lydanlegg.

Kjernen i SoundServer, utenom programvaren, er de nye spesielt tilrettelagte U Series diskene fra Seagate Technology Inc.

Maskinen har også et opplegg for å styres trådløst fra en Palm.

Pris og endelig leveringsdato er dessverre ikke kjent.

Til toppen