SPAM

Spam-trøbbel for Outlook

Filteret som skal luke vekk søppelpost sviktet.

Bokser med matproduktet spam, salt svinekjøtt på hermetikk. Gjentakende spam dukket først opp i en Monty Python-sketsj om en lite oppfinnsom restaurantmeny. Den for enkelte uappetittelige retten ble senere selve symbolet på uønsket epost.
Bokser med matproduktet spam, salt svinekjøtt på hermetikk. Gjentakende spam dukket først opp i en Monty Python-sketsj om en lite oppfinnsom restaurantmeny. Den for enkelte uappetittelige retten ble senere selve symbolet på uønsket epost. Foto: Unsplash/Hannes Johnson
22. feb. 2023 - 14:19

Outlook-brukere verden over har denne uken vært ekstra plaget av søppelpost, som tilsynelatende flommet uhindret rett i epostkassen.

Mange luftet sin frustrasjon i sosiale medier og på supportsidene til leverandøren. Flere med et budskap om at problemet har nådd et kritisk nivå.

Situasjonen ser ut til å ha toppet seg mandag, da saken fikk med bred omtale i internasjonale tech-medier som The Verge, Mashable og Bleeping Computer.

Microsoft anerkjenner at det har vært utfordringer med spamfilteret. Det fremgår ikke tekniske detaljer eller noen rotårsak, men selskapet skriver på Twitter at en Outlook-ingeniør skal ha rettet feilen.

Les også

Sam Altman går til Microsoft

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.