Sparkede sjefer til sak mot Oracle

To tidligere sjefer i Oracle Danmark krever millionbeløp i en bitter strid med sin tidligere arbeidsgiver.

To tidligere sjefer i Oracle Danmark krever millionbeløp i en bitter strid med sin tidligere arbeidsgiver.

De to danske Oracle-sjefene Peter Perregaard og Jan Skelbæk går til sak mot sin tidligere arbeidsgiver. De mener de har blitt usaklig oppsagt, og nå krever de millionbeløp av sin tidligere arbeidsgiver. De to fikk sparken etter regnskapsrot i selskapet. Det skriver danske Børsen.

De krever erstatning i tillegg til den sikrede lønnen i oppsigelsesperioden. Samtidig er det en strid omkring de to eks-sjefenes aksjeopsjoner.

- Jeg kan bekrefte at vi har stevnet Oracle. For mitt vedkommende har det vært nødvendig fordi Oracle ikke har vist vilje til å møtes og snakke ordentelig om tingene, sier Jan Skelbæk til Børsen.

Før han fikk sparken var han salgsdirektør i Oracle, mens Peter Perregaard var sjef for teknologiutvikling i Europa, og tidligere administrerende direktør i Danmark. De fikk sparken etter at en intern revisjon avslørt uregelmessigheter i regnskapene i forbindelse med bokføring av en utgift på en million kroner.

Jan Skelbæk har nå gått til norske Ementor, hvor han arbeider som salgsdirektør i Danmark, mens Peter Perregaard fortsatt er uten jobb.

Til toppen