SPCS-gruppen fikk yaTack fra Qvist

Hans Christian Qvist gir seg i e-handelsselskapet yaTack og melder overgang til SPCS-gruppen.

Hans Christian Qvist gir seg i e-handelsselskapet yaTack og melder overgang til SPCS-gruppen.

SPCS-gruppen fikk yaTack fra e-handler Hans Christian Qvist, som nå blir konsernsjef i programvareselskapet. Han overtar jobben etter den konstituerte konsernsjefen Rune Falstad. Tom Scharning gikk av tidligere i år etter en kort visitt i lederstolen.
Les mer om forrige lederbytte i SPCS-Gruppen:
Scharning går fra SPCS-Gruppen

- Vi er glade for å få Hans Christian Qvist med på laget, og ser fram til å dra nytte av hans kapasitet og erfaring, sier styreformann Christian Thommessen i en pressemelding fra selskapet.

Qvist kommer fra stillingen som administrerende direktør for e-varehuset yaTack. Før det var han toppsjef i det norske dataselskapet Tandberg Data

Styret i SPCS-gruppen har de siste fem månedene gjennomført en omfattende rekrutteringsprosess i Norge og Sverige for å finne den beste kandidaten til topplederjobben. Styret i SPCS-gruppen var enstemmig i valget av Qvist, skriver de videre i pressemeldingen.

- Jeg har fulgt og jobbet sammen med Hans Christian gjennom 20 år og er imponert over de resultatene han har oppnådd. Jeg tror han har mye å tilføre SPCS-gruppen, sier Thommessen.

Hovedpersonen selv, Qvist, gleder seg til å ta fatt på de nye oppgavene i programvareselskapet. Han sier i pressemeldingen at han er sterkt motivert til å løse de problemene selskapet har i Norge for tiden, og at dette var en mulighet han ikke kunne si nei til.

Qvist går også inn som eier i SPCS-gruppen og erverver 400.000 aksjer i selskapet til 11 kroner. I tillegg tildeles han 400.000 kjøpsopsjoner på aksjer til strikekurs 11 kroner pluss 1prosent per måned.

Til toppen