Spennende produktslipp fra SonyEricsson

SonyEricsson lanserte onsdag flere nye mobiltelefoner, deriblant denne 'designmobilen', Z200, og en kjempetøff spillmobil.

Spennende produktslipp fra SonyEricsson

SonyEricsson lanserte onsdag flere nye mobiltelefoner, deriblant denne 'designmobilen', Z200, og en kjempetøff spillmobil.Den enkleste først: Telefonmodellen T230 (bildet til høyre) er beregnet for massemarkedet - den kommer med fargeskjerm (4K), polyfoniske ringesignaler og muligheten til å koble til et digitalt kamera (CommuniCam). GSM/GPRS-mobilen skal bli å finne i butikken en gang i løpet av fjerde kvartal.

Samtidig kommer Z200 (bildet i ingressen) på markedet. Skjermen er den samme som på T230, men telefonen er av 'muslingtypen' - det vil si at den kan klappes sammen når den ikke er i bruk. Z200 retter seg mot den design-interesserte unge voksne, for å sitere vaskeseddelen, blant annet kommer den med utskiftbart deksel i ymse lekre farger. Prisen skal bli "attraktiv", lovet SonyEricsson under onsdagens presentasjon i Paris.

Tre populære spill er lagt inn i Z200: Minigolf, Alien Scum og Honey Cave. Polyfonisk lyd og force-feedback-effekter vil sikkert gjøre denne modellen til en hit blant de yngste.

Den tredje telefonen er også av den sammenleggbare typen: Z600 har innebygget kamera, bluetooth og er en vesentlig mer avansert telefon enn Z200. Her finner du en drøss med spill, som bildet til høyre viser så kommer den også med en egen spillkontroll (Gameboard EGB-10) og både front- og bakdeksel på telefonen kan byttes ut.

En 65.536-fargeskjerm (TFD) vil sikkert gjøre at det innlagte spillet V-Rally2 blir en tidsdreper av de sjeldne for de som måtte finne på å skaffe seg en Z600 som blir å finne i butikkene i løpet av fjerde kvartal.

Tekniske spesifikasjoner på Z600:

Vekt: 110 gram

Standbytid: Inntil 200 timer (åtte dager)

Taletid: Inntil 6 timer

Ytre mål: 90 x 48 x 27,9 millimeter

Sony Ericsson T230 vil trolig koste under to tusen kroner, Z200 ender i området 2000-2500 kroner og prisen på Z600 havner på nivå med T610, det vil si 3500-4000 kroner usubsidiert, ifølge Norden-sjef Roger Bolander.

Til toppen