Spill for de nostalgiske

Microsoft lanserer denne høsten to spillpakker beregnet på mennesker som savner spillene fra spillehallene på åttitallet...

Microsoft lanserer denne høsten to spillpakker beregnet på mennesker som savner spillene fra spillehallene på åttitallet...

Microsoft har satt sammen to pakker med spill mange nok vil huske fra sine dager i spillehallen på hjørnet, i gatekjøkkenet eller kanskje fra sin VIC-20-maskin.
Revenge of the Arcade består av fem små spill fra tidlig på åttitallet og er en oppfølger til Microsofts Return of Arcade. De fem spillene er:
  • Ms. Pac-Man, en mer feminin utgave av et verdens mest kjente dataspill. Spillet inneholder smartere spøkelser og flere brett og nivåer enn originalen.
  • Xevios er et skytespill hvor du sitter i et romskip og skal skyte på alt som rører på seg, samt å unngå at andre skyter på deg.
  • I Mappy er du politimus og skal prøve å skaffe tilbake skatter og edelstener som er stjålet av katteaktige tyver, uten at tyvene angriper deg.
  • Motos er et spill hvor du skal prøve å skyve stadig flere og raskere kuler over kanten på brettet.
  • Rally-X, et bilspill hvor du kjører rundt i en labyrint på jakt etter flagg. Kjører du over et flagg får du poeng. Samtidig må du passe deg for de andre bilene som stadig prøver å krasje med deg. Og som i virkeligheten - det blir stadig mindre bensin igjen.

Pinball Arcade er, i motsetning til de fleste av dagens flipperspill på PC-en, prøvd å laget så realistisk som mulig, inkludert skubbing (nudge) av automaten. Spillet inneholder syv forskjellige flipper-brett som er kopier av brett som har vært på virkelige flipperautomater. Det eldste, Baffle Ball, er fra 1932.


Begge disse pakkene blir tilgjengelig i løpet av høsten og vil koste omtrent 300 kroner.

Til toppen