BEDRIFTSTEKNOLOGI

Spill for de nostalgiske

Microsoft lanserer denne høsten to spillpakker beregnet på mennesker som savner spillene fra spillehallene på åttitallet...

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
1. okt. 1998 - 15:07

Microsoft har satt sammen to pakker med spill mange nok vil huske fra sine dager i spillehallen på hjørnet, i gatekjøkkenet eller kanskje fra sin VIC-20-maskin.

Pac-Man spillet. <i>Skjermbilde:  Digi.no</i>
Pac-Man spillet. Skjermbilde:  Digi.no

Revenge of the Arcade består av fem små spill fra tidlig på åttitallet og er en oppfølger til Microsofts Return of Arcade. De fem spillene er:

  • Ms. Pac-Man, en mer feminin utgave av et verdens mest kjente dataspill. Spillet inneholder smartere spøkelser og flere brett og nivåer enn originalen.
  • Xevios er et skytespill hvor du sitter i et romskip og skal skyte på alt som rører på seg, samt å unngå at andre skyter på deg.
  • I Mappy er du politimus og skal prøve å skaffe tilbake skatter og edelstener som er stjålet av katteaktige tyver, uten at tyvene angriper deg.
  • RallyX
    RallyX. Skjermbilde: Digi.no
    Motos er et spill hvor du skal prøve å skyve stadig flere og raskere kuler over kanten på brettet.
  • Rally-X, et bilspill hvor du kjører rundt i en labyrint på jakt etter flagg. Kjører du over et flagg får du poeng. Samtidig må du passe deg for de andre bilene som stadig prøver å krasje med deg. Og som i virkeligheten - det blir stadig mindre bensin igjen.
Baffle Ball-brettet i Pinball Arcade. <i>Skjermbilde:  Digi.no</i>
Baffle Ball-brettet i Pinball Arcade. Skjermbilde:  Digi.no

Pinball Arcade er, i motsetning til de fleste av dagens flipperspill på PC-en, prøvd å laget så realistisk som mulig, inkludert skubbing (nudge) av automaten. Spillet inneholder syv forskjellige flipper-brett som er kopier av brett som har vært på virkelige flipperautomater. Det eldste, Baffle Ball, er fra 1932.

Begge disse pakkene blir tilgjengelig i løpet av høsten og vil koste omtrent 300 kroner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.