Spillutstyr for både PC og Mac

Blant produktene Logitech lanserer denne høsten, finner du i tillegg til en spesiallaget spillmus, en rekke styrespakprodukter som også vil støttes av Apples Macintosh-maskiner.

Blant produktene Logitech lanserer denne høsten, finner du i tillegg til en spesiallaget spillmus, en rekke styrespakprodukter som også vil støttes av Apples Macintosh-maskiner.

Folk som spiller spill er ofte krevende brukere. I mange spill kreves bruk av mus, men informasjonen om musens bevegelser oppdateres relativt sjeldent. I spill hvor rask reaksjonsevne er avgjørende, kan musens oppdateringsfrekvens være for lav til at spilleren virkelig kan utnytte sin reaksjonsevne.

Logitechs nye WingMan Gaming Mouse (se bilde over) støtter oppdateringsfrekvenser på opptil 200 Hz, noe som er mellom to og fem ganger så mye som det vanlige PS/2-baserte mus vanligvis støtter. WingMan Gaming Mouse finnes i USB- og PS/2-utgaver.

Det må likevel legges til at det også finnes fritt tilgjengelig programvare for å øke oppdateringsfrekvensen for vanlige PS/2-mus på Internett. Men bruk av et slikt program gjøres på egen risiko. En peker til et slik program - PS2Rate - finner du nedenfor.De fleste av Logitechs USB-produkter, inkludert nye spillkontrollere som WingMan GamePad Extreme med innebygget gyro, vil støttes av MacOS fra og med versjon 9 som kommer senere i høst. Det eneste som ikke foreløpig ikke vil fungere, er force feedback-effektene som en del av utstyret tilbyr PC-brukere. Men Mikael Palmhag, Logitechs nordensjef, vil slik støtte komme ved et senere tidspunkt.

Logitechs USB-basert musmodeller fungerer også med dagens utgave av MacOS.

De aller fleste produktene Logitech lanserer denne høsten er allerede klare for levering. Resten kommer trolig på markedet innen jul.

Les også: Mange fine julegaver fra Logitech

Til toppen