Spioner som shagger

Hva med å bruke helgen på å forberede seg til premieren på filmen "Austin Powers - The Spy Who Shagged Me"? Du kan spille spill med Austin, bestille dusjforheng og martiniglass fra filmen og by på filmkarakterens egne Kama Sutra...

Hva med å bruke helgen på å forberede seg til premieren på filmen "Austin Powers - The Spy Who Shagged Me"? Du kan spille spill med Austin, bestille dusjforheng og martiniglass fra filmen og by på filmkarakterens egne Kama Sutra...

Austin Powers er en merkelig og temmelig oppsiktsvekkende fyr. Han er helt klart en brite, med sitt britiske tonefall og engelske uttrykk og banneord. Han minner om en karakter som noe ufortjent har fått masse oppmerksomhet og filmer laget om sitt liv.


Men nå kommer filmen om Austin Powers til Norge. Det er premiere 24. september i Norge for filmen som har skapt moralsk opprør i USA. Grunnen? Blant annet en filmtittel man ikke har hørt maken til, bortsett fra på pornofilmmarkedet.

"Austin Powers - the Spy Who Shagged Me", dette er en tittel jeg ikke vil prøve å oversette. Det overlater jeg til Svensk Film i Norge, som akkurat nå sitter og vrir de små grå og lurer på hvordan man kan få tittelen til å bli like oppsiktsvekkende uten å være for grov. 13. august offentliggjør filmdistributøren den norske filmtittelen på sin nettsteder.

Men mens vi venter på filmen, kan man jo slappe av og nyte litt underholdning på nettstedet som filmprodusenten har lagt ut. Her finnes det bakgrunnsinfo, bilder og biografier om skuespillerne, i tillegg til spill i 12 episoder som du kan abonnere på via e-post og en velutstyrt butikk med Austin Powers effekter.

Hva med en "Shaguar", for eksempel - en miniatyr-Jaguar slik Austin Powers kjører i filmen - lekkert lakkert i det britiske flaggets farger. Eller en "svensk-produsert-penisforlenger" - som vist i filmen.


Utvalget er enormt i effekt-butikken, og det er tydelig at noe har slått an bedre enn andre ting. Dusjforhenget og flere av dukkene som snakker er utsolgt, men kommer inn senere. Dukkene skapte overskrifter i USA tidligere i år da et barn ved en feil kjøpte dokka. Mor og far ble særdeles sjokkert da mini-Austin-dokka sa: "I'm so horny", eller noe i den dur.


Et av de store kjøpene på nettstedet må nok være originalutgaven av "Austin Powers Kama Sutra", som faktisk ble brukt i filmen, den blir auksjonert bort til høystbydende, og er helt sikkert fengslende lesning! Så god tur inn i Austin Powers-land!

Til toppen