JUSS OG SAMFUNN

Spray med Netscape-napp

Det svenske web-byrået Spray, som er i samtaler med Geelmuyden.Kiese om etablering i Norge, har både Microsoft og Netscape på kundelisten. I forrige uke lanserte de den nyeste versjonen av Netscapes Net Search.

Herman Berg
13. mai 1997 - 17:00

Et av de mest kjente produksjonsbyråene i Sverige er i ferd med å etablere seg med kontor i Oslo. Spray Interactive Media Group med base i Stockholm har tidligere inngått et samarbeid på domeneområdet med New Media Science i Norge. Nå er samtalene i gang med PR-byrået Geelmuyden.Kiese om et samarbeid på internettsiden.

Spray har allerede markert seg på den internasjonale nettscenen. De har et eget kontor i San Francisco og både Netscape og Microsoft på kundelisten. Sist uke slapp Netscape den nyeste versjonen av sin Net Search, søketjenesten som til nå har hatt oppslagstall på fire millioner om dagen, ifølge den svenske papirutgaven av Dagens Industri.

Den nyeste versjonen av Net Search er gjort helt om av Spray. På siden finnes de fire største søkeselskapene på Internett som betaler fem millioner amerikanske dollar i året for å ligge der, ifølge Dagens Industri.

Svenskene forhandler nå med Netscape om flere oppdrag.

(kilder: Resumé, Dagens Industri)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.