Spraystart med Nettavisen-innhold?

Sprays oppkjøp av Nettavisen kan bety nye muligheter for utviklingen av den nystartede norske portalen Spraystart. At portalen vil ha innhold fra Nettavisen, utelukkes ikke.

Ansvarlig for Sprays portalsatsing i Norge, Jan Omdahl, synes oppkjøpet er spennende, og at det ligger mange muligheter i kortene nå.


- Dette er spennende for oss, og Nettavisen blir en spennende innholdspartner. Alt dette er veldig uavklart, men selvfølgelig ligger det i kortene at her er det spennende synergier for et samarbeid hvor Nettavisen og Spray kan bli viktige strategiske partnere. Vi kommer til å utvikle et sterkt informasjons- og tjenestetilbud på nettet i området rundt Spray og portalen, sier Jan Omdahl til digi.no.

Spray Norge har nylig etablert den norske portalen Spraystart.no, og i en sak i digi.no i dag sier administrerende direktør i Nettavisen, Knut Ivar Skeid at Nettavisen skal bli Sprays portal - både her i Norge og i andre europeiske land.

- Spray er på vei inn i Tyskland, Italia og Frankrike. Planen er å lage en portal med rikt innhold, sier Skeid til digi.no.

Til toppen