RESULTATERFINANS

Stabilt for Telio

Men selskapet krangler med norske skattemyndigheter.

Telio, en norsk tilbyder av aksessuavhengig IP-telefoni og andre teletjenester, melder om en omsetning på 97,2 millioner kroner i årets andre kvartal. Dette er en liten vekst fra samme periode i fjor da omsetningen endte på 95,7 millioner kroner. Det melder selskapet i rapporten for andre kvartal.

Driftsresultatet svekket seg noe, fra 24,1 millioner kroner i andre kvartal 2010 til 23,5 millioner kroner samme periode i fjor. En skatteregning førte imidlertid til at selskapets resultat etter skatt endte på 17,7 millioner kroner fra 27,6 millioner kroner samme periode året før.

I første halvår kunne selskapet melde om en vekstrate på 3.363 netto nye kunder. Særlig har kundeveksten kommet fra nederland, som alene sto for 3,141 nye kunder i første halvår. I Norge har selskapet mistet 882 kunder netto, både innenfor privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapet melder at de står oppe i en skattefeide med norske myndigheter. Siden 2006 har skattemyndighetene gransket selskapets regnskap.

I mars i år varslet skattemyndighetene at de ville sende et momskrav på 88,8 millioner kroner for perioden 2004 til 2008. Dette er avgifter myndighetene mener Telio skulle betalt inn, mens selskapet på sin side mener kravet er uberettiget.

Telio melder at de er beredt til å ta saken til retten dersom deres svar til skattemyndighetene ikke blir tatt til følge.

Selskapets aksjer er notert på Oslo Børs, men det var ikke gjennomført noen handler før denne saken ble publisert torsdag morgen.

    Les også:

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.