Standahl er glad i Hermansen

- Det vi har gjort i forhold til Telenor så langt er å bygge langsiktige og nære relasjoner til hele konsernet. Vi har gode relasjoner til Telenor på mange områder og forholdet utvikler seg til et strategisk samarbeid, sier konsernsjef Jan Erik Standahl i ARK til digi.no

Mens ARKs argeste konkurrent Merkantildata benytter enhver anledning til å fortelle om hvor lite interesserte Telenor har vært i et samarbeid med selskapet, og i stedet har inngått intensjonsavtaler med Telia om samarbeid i Norge, ønsker ARK å være en langsiktig partner til Telenor.

- Det vi har gjort med Telenor er å bygge opp et langsiktig og nært samarbeid med selskapet, sier konsernsjef Jan Erik Standahl i ARK til digi.no.

- Snakker du nå om nettverksleverandøren Telenor Multicom?

- Nei, vi har gode relasjoner til Telenor på mange områder, både som kunde av Telenor og som leverandør til Telenor.

Standahl mener forholdet til Telenor utvikler seg til et strategisk samarbeid, og sier at ARK satser på Telenor som sin hovedpartner på kommunikasjonssiden.

Historisk har Skrivervik Data vært en betydelig leverandør til Telenor-konsernet både av stormaskiner og nettverksutstyr. Telenor Bedrift bruker NC Distribusjon som sin leverandør på Cisco-produkter.

Til toppen