Statsråd til digi.no-arrangement

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen kommer til Toppmøte.

Statsråd ved statsministerens kontor, Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, kommer til digi.nos toppmøte for offentlig sektor.
Statsråd ved statsministerens kontor, Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, kommer til digi.nos toppmøte for offentlig sektor. (Bilde: Regjeringen)

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen kommer til Toppmøte.

11. juni arrangerer digi.no Toppmøte Offentlig sektor på Hotel Continental i Oslo Sentrum.

Hensikten med arrangementet er å la offentlig sektor fortelle hva de forventer av IT-bransjen i årene framover.

Offentlig sektor er norsk IT-bransjes største kunde. Mange av utfordringene innen offentlig sektor vil bare kunne løses gjennom moderne informasjonsteknologi. Regjeringen har varslet en omfattende digitaliseringsstrategi. På arrangementet til digi.no er det kunden som skal fortelle hva de trenger, heller enn at bransjen forteller hva de har å by på.

Møtet skal åpnes av Karl-Eirik Schjøtt-Pedersen, statsråd ved statsministerens kontor.

Schjøtt-Pedersen har den sentrale rollen i å utarbeide regjeringens digitaliseringsstrategi. Som en av statsminister Jens Stoltenbergs nærmeste medarbeidere har han en unik innsikt og kunnskap om hvordan regjeringen tenker for å endre offentlig sektor.

I tillegg vil tre toppledere innen noen av de mest omfattende områder innen offentlig sektor – helse, NAV og Forsvaret – fortelle hva de trenger IT-bransjen til. Alle står klare med milliardinvesteringer innen IKT de nærmeste årene.

Som representant for helsevesenet kommer viseadministrerende direktør Steinar Marthinsen i Helse Sør Øst RHF.

IKT-direktør Nina Aulie fra NAV vil orientere om satsingen i denne nøkkeletaten.

Forsvaret er representert gjennom direktør for Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO), Petter Jansen.

Dette er første gang digi.no gjennomfører denne type arrangement. Interessen fra IT-bransjen har vært stor. Til forskjell fra det som er normalt er det ingen sponsorer eller leverandører som vil få noen rolle under møtet. Det har allerede meldt seg på en rekke selskaper til arrangementet.

– Det er svært mye som skjer i offentlig sektor, og vi tror IT-bransjen har stor interesse for å høre fra toppene selv hvilke utfordringer de har og strategien for å løse disse. Det blir også spennende å se hvilke meldinger Karl Eirik Schjøtt-Pedersen og de tre andre topplederne har til norske IT-leverandører, sier redaktør Sigvald Sveinbjørnsson i redaktør i digi.no.

Mer informasjon og mulighet for påmelding finner du her.

Til toppen