Stavelin kjøper Razorfish Norge

Norgeskontoret til det høyt profilerte Internett-konsulentselskapet Razorfish er solgt til Svein Stavelin og Creuna.

Nå skrives de siste sidene i eventyret om det svensk-amerikanske Internett-konsulentselskapet Spray/Razorfish. Selskapet var et av flaggskipene under Internett-bølgen i 1999 og 2000, men har siden - som mange av sine konkurrenter - kollapset.

Nå er det norske kontoret med 30 ansatte solgt til Svein Stavelin og Creuna (tidligere Adcore Norge) for en ukjent sum, skriver Dagens Næringsliv. Men Stavelin forteller at det takket være de dårlige tidene i bransjen bare var litt mer enn kontantbeholdningen i selskapet.


Selger er PR-byrået Geelmuyden.Kiese og dermed et ringen sluttet. Her i Norge har de ansatte byttet visittkort mange ganger. Selskapet ble startet av Spray og Geelmuyden.Kiese i 1997 og var gjennom mange lederbytter og navnebytter. Geelmuyden.Kiese (GK) ble nylig hovedeier da Razorfish for kort tid siden trakk seg ut av Europa.

Både Razorfish i Sverige og GK har vært enige om å finne én fremtidig eier. Underveis overtok GK 100 prosent av aksjene i Razorfish Norge for en svært kort periode.

Til toppen