Stavelin sluker nok en Razorfish

Svein Stavelin fortsetter ekspansjonen i Skandinavia. Som digi.no antydet nylig, tar han over konkursrammede Razorfish AB.

IT-gründer Svein Stavelin fortsetter å bygge sin egen konsulentmerkevare på ruinene av fallerte internettsatsinger. digi.no skrev mandag at han ville etablere seg i Sverige og at konkursen i Razorfish AB dermed kom beleilig. Nå bekreftes det i en pressemelding fra Stavelins selskap Creuna at de har etablert et eget datterselskap, Creuna AB.


Tidligere har Stavelin tatt over Razorfish AS fra Geelmuyden.Kiese. Nå tar overtar Creuna 43 av de tidligere ansatte i Razorfish AB, med sjefen, Per Jauring, som ny administrerende direktør i Creuna.

Creuna har etter etableringen i Sverige rundt 210 medarbeidere i Norge, Danmark og Sverige, hvorav i underkant av 100 jobber i Oslo, 70 i Danmark og 43 i Sverige.

Kontorene ligger i Oslo, Stockholm, København (hovedkontor) og Århus. Det er de ansatte som eier selskapet, og Atlantis Vest, et selskap i Riebergruppen, og Fritz Rieber er styreformann i konsernet

Kundene prøver konsulentselskapet å hente innenfor medie-, telekom- og energibransjen, samt offentlig forvaltning, industri og bank/finans.

Til toppen