Steinar Sønsteby er tilbake i Ementor

Fusjonen mellom Ementor og Topnordic plasserer Steinar Sønsteby tilbake i jobben han forlot.

Fusjonen mellom Ementor og Topnordic plasserer Steinar Sønsteby tilbake i jobben han forlot.

Ementor opplyser i en pressemelding at Steinar Sønsteby tiltrer som viseadministrerende direktør i Ementor Norge.

Sønsteby sluttet i Ementor da det ble klart at han ville bli forbigått når Jo Lunder ble ansatt som ny administrerende direktør i Ementor i fjor. Nå er han ironisk nok tilbake i jobben han forlot og med Lunder som sin sjef.

Tidligere har Sønsteby blant annet vært administrerende direktør for Skrivervik Data, administrerende direktør for Merkantildata i Norge, administrerende direktør for Merkantildata i Sverige, konsernsjef i Eterra, visekonsernsjef i Ementor og kommer nå fra stillingen som administrerende direktør i Topnordic i Norge.

- Ansettelsen av Steinar Sønsteby er viktig for nye Ementor. Han vil få resultatansvaret for det fusjonerte selskapets aktiviteter i Oslo regionen. I tillegg vil Steinar ta ansvaret for fusjonsprosessen i Norge, hvor vi vil få stor nytte av hans erfaring fra begge selskaper, sier konsernsjef Jo Lunder i Ementor ASA i en pressemelding.

- Jeg anser det fusjonerte selskapet å være den mest aggressive, fremadrettede og kundevennlige infrastrukturleverandøren i Norden per i dag, sier Steinar Sønsteby i en pressemelding.

Til toppen