RESULTATERFINANS

Stepstone fastholder break-even mål i 2002

Rekrutteringsselskapet Stepstone leverte regnskapet for tredje kvartal i dag. Inntektene vokser riktignok noe mer enn kostnadene, men selskapet holder fast ved tidligere tidsplaner.

Ole-Andreas Krohn
26. okt. 2000 - 09:43
StepStone

- Vi er svært fornøyde med utviklingen i selskapet, sier konsernsjef Giles Clarke til digitoday.no.

- Vi har gjennomført en kraftig europeisk ekspansjon og ser at alle avdelinger utvikler seg i tråd med våre forventninger. I tillegg ser vi at utviklingen har vært pen også i sommerferiemånedene juli og august.

Selskapet har for første gang registrert en nedgang i antallet CV-er i databasen. Dette begrunner Clarke med at man har gjennomført en opprenskning som har krevd aktiv deltagelse fra de personene som har lagt inn sine CV-er. De CV-ene som ikke har blitt fulgt opp fra arbeidssøkere er blitt fjernet.

- Disse menneskene har fått jobb og ønsker ikke lenger å ligge i databasen, sier Clarke til digitoday.no.

- Vi er svært godt fornøyd med utviklingen i Tyskland, sier Clarke videre, utviklingen av både Stepstone.de og nyinnkjøpte Job-Today, spesielt i Düsseldorf og Berlin, har vært god, og Tyskland vil bli veldig viktig for oss i tiden fremover.

- Du kommer også til å se Stepstone-IT basert på Job-Today løsningen i andre markeder i løpet av kort tid. Dette konseptet fungerer meget bra.

Clarke understreker også at utviklingen i Danmark har vært god i perioden. I fremtiden forventer imidlertid selskapet at Skandinavia vil bli mindre viktige for selskapet. For ett år siden utgjorde Skandinavia 80 prosent av omsetningen, i dag utgjør den rundt 30 prosent. Clarke mener denne andelen kommer til å synke videre.

- Vi holder fast på at selskapet skal ha en operativ margin på 25 prosent i løpet av 2003. Før det skal vi imidlertid nå en positiv kontantstrøm i løpet av 2002. Vi ser at enkelte analytikere opererer med tidligere tall, men vi ønsker ikke å skape større forventninger enn det vi tidligere har formidlet til markedet.

- Med denne utviklingen og tro på at vil innfri målsettingen vil vi heller ikke ha behov for ytterligere emisjoner. Vi er komfortable med selskapets finansielle posisjon, sier Clarke.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra