StepStone kjøper i Tyskland

Det norske Internett-rekrutteringsselskapet StepStone kjøper opp tyske Job-Today, landets tredje største aktør på nettstillingstjenester. StepStone, med Giles Clarke i spissen, betaler omlag 286 millioner kroner for det tyske selskapet.

Den tredje største aktøren i det tyske markedet for jobb-tjenetser på nettet, havner nå i hendene på StepStone. Giles Clarke og kompani betaler 34,9 millioner euro, omlag 286 millioner norske kroner, for Job-Today.

Dette gjør StepStone til den største aktøren i Tyskland, og selskapet får samtidig med seg det tyske selskapets sveitsiske tjeneste, som er ledende i sitt marked.

- Dette er et veldig viktig marked for oss, og vi har etter oppkjøpet fått en meget god posisjon, sier Giles Clark til digitoday.no. Han er konsernsjef i StepStone.

- Job-Today passet oss utmerket, det var en perfekt match mellom oss. Dessuten dekker Job-Today områder i Tyskland vi ikke har vært tungt inne i, sier Clark til digitoday.no.

Han trekker også frem at det tyske oppkjøpet hjelper StepStone inn på området for IT-rekruttering, hvor Job-Today er ledende, ifølge Clarke.

Men også StepStones India-satsing kan tjene på oppkjøpet, mener Clarke. StepStone har et prosjekt i India som prøver å rekruttere indiske datafolk til vesten for å jobbe. Job-Today har en liknende tjeneste, men denne fokuserer på IT-hoder fra Ukraina og andre øst-europeiske land.

Til toppen