Stepstone på kabel-TV

Stepstone har inngått en avtale med det engelske kabel-TV og internettselskapet NTL

Stepstone har inngått en avtale med det engelske kabel-TV og internettselskapet NTL

Stepstone skal nå tilby sin rekrutteringstjeneste til NTLs TV- og internett kunder. NTL skal være det største kabelselkapet i UK med en potensiell dekning på 50 % av alle UK husstander. NTL driver også netttjenesten ntlworld.

Samarbeidet med Stepstone skal være etablert innen utløpet av året.

NTLs kunder vil ha tilgang til Stepstones tjenester via kabel som TV-service og via selskapets gratis Internett-tjeneste. Stepstone skal ogå senere bli tilgjengelig på andre plattformer via NTL systemet, som f.eks mobilt Internett og WAP dersom dette blir utviklet.

NTL er et Nasdaq notert selskap med en rekke aktiviteter innen den "nye" økonomien. Omsetningen i fjor var på USD 2 mrd. France Telecom er en av de stor eierene med 25 % av aksjene. Microsoft er også aksjonær med 3 % i selskapet.

Selskapet driver virksomhet innen fiberoptikk, bredbånd, kringkasting, satelitt og radio, samt leverer tjenester innen telekommunikasjon, TV, Internett og mobile tjenester. NTL håndterer på denne måten både infrastruktur og innhold på tjenestene.

I mars i år kjøpte selskapet 25 % av det svenske Bredbandsbolaget, som også er aktive i Norge. I mai kjøpte selskapet den engelske operatøren Cable & Wireless Communications.

Selskapet var blant de første til å lansere interaktiv-TV med flere kanaler, tilgang på nett, e-mail og e-handel til fjernsynstittere i UK.

Til toppen