StepStone rykker opp i førstedivisjon i England

- Vi er faktisk nå størst i England, sier Giles Clarke i StepStone til digi.no, etter at selskapet overtok konkurrenten IAL i dag.

- Vi er faktisk nå størst i England, sier Giles Clarke i StepStone til digi.no, etter at selskapet overtok konkurrenten IAL i dag.

Giles Clarke, tøff britisk toppleder i norske StepStone AS (tidligere JobShop) har rykket selskapet opp til førstedivisjon i det engelske markedet for web-rekruttering, etter at de i dag kjøpte IAL.

Clarke sier at de er størst, mens pressemeldingen selskapet sendte ut er mer moderat. Den sier at StepStone er nummer to.

Det kommer an på hvordan du regner, sier Karl Fredrik Agnalt til digi.no. Konkurrenten StepStone strider mot er den britiske avleggeren av amerikanske Monster.

IAL har to nettsteder, Contracts 365 og TAPS.com. Selskapet omsatte i perioden august 1998 til august 1999 for 20 millioner kroner.

Prisen offentliggjøres ikke.

- Vi går ikke ut med hvilken pris vi betaler, men oppgjøret skjer i form av en kombinasjon av aksjer og kontanter, sier Clarke til digi.no.

StepStone har med dette oppkjøpet 80 ansatte i England.

Selskapet vil fortsette sin aggressive oppkjøpsstrategi, ifølge Clarke, som varsler ytterligere snarlige overtakelser.

StepStone er nå representert i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, England, Irland og Frankrike.

På europeisk basis har de 1,4 millioner brukere og ni millioner månedlige sidevisninger, hvilket ikke er spesielt mye, tatt i betraktning all aktiviteten og oppmerksomheten selskapet har generert.

Mer om StepStone (JobShop):

Til toppen