RESULTATERFINANS

StepStone synker på Oslo Børs

Som rotter på synkende skip rømmer investorene StepStone etter å ha sikret seg gevinst. Indeksen falt 4,25 prosent, eller 122,93 poeng og dette gjør IT-bransjen ganske mørbanket.

Sigvald Sveinbjørnsson
15. mars 2000 - 17:03

- Vi visste at det ville bli litt turbulent, sier Karl Fredrik Agnalt, StepStones pressetalsmann, til digi.no. Trass at Stepstone har rast på Oslo Børs mener StepStone selv at de er fornøyd med utviklingen.

I løpet av dagen falt StepStone raskt ned med ti prosent. Da børsen stengte var prisen per aksje 40,50, en nedgang på 21,36 prosent fra handelsstart.

StepsStone debuterte på Oslo Børs med en pris per aksje på 60 kroner, men emisjonen priset hver aksje til 32 kroner. Det kan tyde på at investorene har tatt pengene og så dratt sin kos. Noe StepStone sier selskapet var forberedt på. Et annet selskap som møtte motgang på Oslo Børs er InfoStream, med en nedgang på hele 11,86 prosent.

Det har heller ikke vært en koselig dag for andre børser i Europa idag, onsdag.

Også USA opplevde en nedtur hvor Nasdaq gikk på en smell natt til onsdag, med en nedgang på 220 poeng. Dette skapte negative vibrasjoner i hele kapitalmarkedet.

Les:


StepStone i fritt fall
StepStone frykter ikke aetat

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra