StepStone vil ha erfarne og rutinerte medarbeidere

Rekrutteringsselskapet StepStone styrker salgsavdelingen og har ansatt to nye salgssjefer. Begge nærmer seg førti år, noe selskapet ser på som spesielt i IT-bransjen.

Arbeidstagere i den norske IKT-bransjen er dyktige, energiske og ofte svært unge, mener StepStone-direktør Bjørn Ruistuen.

Selskapet opplyser i en pressemelding at de nå satser mer på erfaren og rutinert arbeidskraft for bedre å kunne møte de tøffe utfordringer som bransjen står overfor i tiden som kommer.

- De som i dag er i 20-årene har vokst opp med informasjonsteknologi, og derfor er det naturlig at disse utgjør en stor andel av de ansatte. Men vi ser også at vi har behov for de mer rutinerte medarbeiderne som har erfaring på flere ulike felt. Disse tilfører ro og stabilitet som vi er helt avhengig. Vi trenger noen som ser ting litt annerledes, sier Ruistuen.

Han har nylig ansatt to nye salgssjefer: Helge-Mikal Mikkelsen (39) og Anders Mørk (35). Ansettelsene er, ifølge pressemeldingen, to av flere hvor nytilskuddene nærmer seg førti år.

Mikkelsen er ansatt som salgssjef for ute-salget, og med sine mer enn 20 års salgserfaring, vil han nok tilføre StepStone ett og annet, tror Ruistuen.

Mørk kommer fra stillingen som salgssjef hos Diners Club Norge, og er nå ansatt som salgssjef for segmentet IT og Telecom.

Til toppen