Steria-sjef for hele Skandinavia

Steriasjef Kjell Rusti forfremmes og utvider sitt lederskap til å gjelde hele Skandinavia.

Steriasjef Kjell Rusti forfremmes og utvider sitt lederskap til å gjelde hele Skandinavia.

Kjell Rusti blir ny skandinaviasjef for IT-konsulentselskapet Steria, og går inn i konsernets internasjonale ledergruppe. Steria har 520 ansatte i Norge, Sverige og Danmark, og omsatte i fjor for rundt 1 milliard kroner i de tre landene.

Rusti (44) tar over ansvaret for Steria i Skandinavia fra 1. januar 2006. Han beholder samtidig rollen som administrerende direktør for Steria i Norge.

Forgjenger Tommy Nelson flytter til Sterias hovedkvarter i Paris for å jobbe med strategi.

Det knyttes store forventninger til Rusti som gjennom de syv årene han har ledet Steria i Norge, har økt omsetningen med 200 millioner kroner. Samtidig har antall ansatte økt med 70 prosent.

– Utnevnelsen er en solid anerkjennelse av det arbeidet og den utviklingen som skjer i Norge. Nå kan Kjell overføre kompetanse og erfaringer til Sverige og Danmark, slik at den gode utviklingen kan fortsette i hele Skandinavia, sier Nelson.

I Norge står Steria særlig sterkt i bransjer som offentlig sektor, helse, justis og politi, bank/finans, telekom, transport, varehandel og servicesektoren. Selskapets tjenestetilbud dekker hele verdikjeden i forhold til å planlegge, bygge og forvalte IT-løsninger.

Til toppen