Steria skal ha 100 nye hoder i år

Steria-sjef Kjell Rusti fortsetter den ambisiøse hodejakten også i år.

Steria skal ha 100 nye hoder i år

Steria-sjef Kjell Rusti fortsetter den ambisiøse hodejakten også i år.

Konsulentselskapet Steria seiler i medvind. 2007-regnskapet viser en vekst i omsetningen på 12,7 prosent internasjonalt, til over 11 milliarder kroner.

Omsetningen fra Sterias norske virksomhet ble 654 millioner kroner sammenlignet med 570 millioner året før, som er en økning på 14,6 prosent.

I Norge har Steria i løpet av 2007 inngått avtaler med en rekke virksomheter inkludert Justis- og politidepartementet, Statens Pensjonskasse, Forsvaret, Nordea, Statens landbruksforvaltning (SLF), Jernbaneverket, Posten og NAV, for å nevne noen. Samtidig solgte Steria sin bankterminalbusiness SteriaPAY til Point som et ledd i strategien om å satse sterkere på selskapets kjerneområder.

Over 100 medarbeidere ble ansatt i Steria Norge i fjor, og i løpet av 2008 har Steria planer om å ansette ytterligere 100 nye medarbeidere.

I dag har Steria 325 ansatte, og selv om selskapet har klart å kapre mange nye er det også et faktum at 160 har sluttet i Steria siden 2004.

Dette har vært folk som ikke har hatt den riktig type kompetanse til den nye profilen til Steria eller som selv har valgt å gå.

Ifølge Steria har det vært helt nødvendig å ha fokus på merkevare ettersom de i 2002 endret profil og gikk fra å være produktorientert til ren konsulentvirksomhet.

    Les også:

– Vi leverer sterke resultater både nasjonalt og internasjonalt. Dessuten har vi tatt viktige strategiske grep, blant annet gjennom en ny internasjonal leveransemodell som befester Steria som en ledende europeisk it-aktør, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Steria Norge i en pressemelding.

2007 har vært et begivenhetsrikt år for Steria, både i Norge og internasjonalt. I fjor høst overtok Steria det britiske outsourcingsselskapet Xansa, og tilegnet seg dermed stor outsourcingskapasitet i India. I tillegg har Steria fått på plass et globalt tjenestesenter i Polen, som lar selskapet tilby drifts- og supporttjenester over landegrensene.

Til toppen