AVTALER & KONTRAKTER

Steria vant toårig avtale med Forsvaret

Rammeavtalen kan være verdt 400 millioner kroner.

Forsvaret, ved FLO/IKT-sjef Elisabeth Natvig, satser på Steria, her representert av direktør for forretningsutvikling Trygve Solem, for oppbygging av sikre kjøremiljøer på alle graderingsnivåer.
Forsvaret, ved FLO/IKT-sjef Elisabeth Natvig, satser på Steria, her representert av direktør for forretningsutvikling Trygve Solem, for oppbygging av sikre kjøremiljøer på alle graderingsnivåer. Bilde: Johnny Syversen
22. nov. 2010 - 08:30

IT-konsulentselskapet Steria Norge forteller at de har vunnet en rammeavtale i konkurranse med flere av sine store norske konkurrenter.

Avtalen løper over to år, med opsjon på forlengelse på inntil to år, og omfatter videreutvikling av Forsvarets sikre IKT-plattformer. Verdien er anslått til 400 millioner kroner.

Steria skal bidra til at Forsvaret har sikre kjøremiljøer på alle graderingsnivåer, fra operativsystemer og sikkerhetsfunksjonalitet til ordinære kontorstøtteapplikasjoner.

De skal også levere utviklingstjenester innen IP- og Ethernet-baserte nettverk og plattformnære kjernetjenester, som søk, tale, portaltjenester og opplæringstjenester.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.