Sterkt år for Umoe Consulting

Fjorårets fusjon har gitt Umoe Consulting-sjef Lars Rinnan et løft.

Sterkt år for Umoe Consulting

Fjorårets fusjon har gitt Umoe Consulting-sjef Lars Rinnan et løft.

Umoe Consulting er et resultat av fusjonen mellom Umoe Consulting (tidligere Ulriken Consulting) og Bro Consulting i 2006. Selskapet har en sterk vekststrategi om å vokse fra 70 ansatte til 210 innen 210, hvorav en betydelig andel skal ha SAP-kompetanse.

Konsulentselskapet leverer teknologiløsninger og rådgivningstjenester til store norske virksomheter, og hadde ifjor en totalomsetning på 67,7 millioner kroner og et resultat før avskrivninger på 8 millioner kroner.

Sammenlignet med fjoråret økte Umoe Consulting omsetningen med 31 prosent samtidig som driftsresultatet økte med hele 81 prosent.

- Resultatforbedringen skyldes i hovedsak høyere konsulentutnyttelse og synergier etter fusjonen, sier administrerende direktør Lars Rinnan i Umoe Consulting.

Selskapet ble nylig kåret til et av Norges beste steder å jobbe i undersøkelsen til Great Place To Work Institute, og fortsetter å etablere nye avdelinger innen sine fagfelt med SAP-avdeling og en systemutviklingsavdeling i Oslo, i tillegg til en Business Intelligence avdeling i Bergen.

Til toppen