IT-BRANSJEN

Steve Wozniak kommer til Oslo business forum

IT-legenden Steve «The Woz» Wozniak. Woz er mest kjent som medgründer av Apple, og mannen som egenhendig laget noen av verdens første personlige datamaskiner på 1970-tallet.
IT-legenden Steve «The Woz» Wozniak. Woz er mest kjent som medgründer av Apple, og mannen som egenhendig laget noen av verdens første personlige datamaskiner på 1970-tallet. Bilde: Marius Jørgenrud
26. sep. 2019 - 08:56

Randi Zuckerberg, Steve Wozniak og Arnold Schwarzenegger kommer til hovedstaden for å stå på scenen under Oslo business forum i Lillestrøm neste år. 

– Vi er utrolig stolte over å kunne annonsere vår beste lineup så langt, sier daglig leder Christoffer Omberg i Oslo business forum i en pressemelding.

Randi Zuckerberg er tidligere markedsdirektør i Facebook, og søsteren til selskapets medgründer og administrerende direktør Mark Zuckerberg.

Steve Wozniak startet Apple sammen med Steve Jobs og Ronald Wayne i 1978.

Den første datamaskinen ble bygd på Wozniaks kontor i Cupertino på slutten av 1970-tallet, mens det meste av jobben med selve selskapet foregikk på soverommet til Jobs.

Oslo business forum har som målsetting å være den største og viktigste konferansen for næringslivsledere I Norge.

– Listen over foredragsholdere på Oslo business forum 2020 inkluderer noen virkelige ikoner innen næringslivet, og navn som er kjent verden over, sier Omberg.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.