IT-BRANSJEN

Steve Wozniak kommer til Oslo business forum

IT-legenden Steve «The Woz» Wozniak. Woz er mest kjent som medgründer av Apple, og mannen som egenhendig laget noen av verdens første personlige datamaskiner på 1970-tallet.
IT-legenden Steve «The Woz» Wozniak. Woz er mest kjent som medgründer av Apple, og mannen som egenhendig laget noen av verdens første personlige datamaskiner på 1970-tallet. Bilde: Marius Jørgenrud
26. sep. 2019 - 08:56

Randi Zuckerberg, Steve Wozniak og Arnold Schwarzenegger kommer til hovedstaden for å stå på scenen under Oslo business forum i Lillestrøm neste år. 

– Vi er utrolig stolte over å kunne annonsere vår beste lineup så langt, sier daglig leder Christoffer Omberg i Oslo business forum i en pressemelding.

Randi Zuckerberg er tidligere markedsdirektør i Facebook, og søsteren til selskapets medgründer og administrerende direktør Mark Zuckerberg.

Steve Wozniak startet Apple sammen med Steve Jobs og Ronald Wayne i 1978.

Den første datamaskinen ble bygd på Wozniaks kontor i Cupertino på slutten av 1970-tallet, mens det meste av jobben med selve selskapet foregikk på soverommet til Jobs.

Oslo business forum har som målsetting å være den største og viktigste konferansen for næringslivsledere I Norge.

– Listen over foredragsholdere på Oslo business forum 2020 inkluderer noen virkelige ikoner innen næringslivet, og navn som er kjent verden over, sier Omberg.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.