Stig M. Herbern fortsetter i Telenor

Fusjonen mellom Telenor og Telia gjorde at Stig Herbern snudde på hælen og valgte å bli i Telenor likevel. Det er ikke lenger siden enn 5. januar at Telenor varslet at Herbern skulle slutte i Telenor til sommeren for å starte hos Innovation Strategic Consulting AS.

Det er de nye mulighetene som åpner seg ved en eventuell sammenslåing av Telenor og Telia som frister Herbern til å bli i selskapet.

- Dersom det blir en sammenslåing mellom Telia og Telenor åpner det svært mange muligheter for det sammenslåtte selskapet. Fremtiden handler om mobiltelefon. Her er Telenor kommet langt - både hjemme og internasjonalt. Med et nordisk marked ser jeg svært mange spennende utfordringer, er administrerende direktør i Telenor Mobil Stig M. Herberns kommentar til at han likevel velger å bli i selskapet.

- Herbern har et sterkt engasjement for mobilvirksomheten i Telenor og har med sin dyktighet lykkes i å etablere en solid markedsposisjon på mobilområdet. Jeg er glad for at han velger å fortsette i Telenor, sier konsernsjef i Telenor, Tormod Hermansen, i en pressemelding.

Herbern (41) har vært administrerende direktør for Telenor Mobil siden mai 1996 og var fram til siste årsskifte også administrerende direktør for Telenor Privat. Han kom til Telenor i 1993 som administrerende direktør for Telenor Media.

Herbern begrunnet sin nå annullerte oppsigelse med at han etter sine mange spennende og hektiske år i Telenor, ønsket å benytte sin bredde av kunnskap og kompetanse innenfor nye områder.

Til toppen