Stig Sjursen overtar Business Objects i Norge

Den tidligere DNS-sjefen blir den første til å fronte Business Objects i Norge på vegne av SAP.

Stig Sjursen overtar Business Objects i Norge

Den tidligere DNS-sjefen blir den første til å fronte Business Objects i Norge på vegne av SAP.

SAP Norge har ansatt Stig Sjursen som Country Sales Manager Business Objects, går det fram av en pressemelding.

Sjursen ble markedssjef i Novell Norge i 2000 etter å ha arbeidet for Alcatel Distribusjon og InfoCare. I februar 2005 forlot han Novell for å bli administrerende direktør i DNS Norway, en tysk datadistributør som først og fremst fungerte som kanalutviklingspartner for Sun, men også, fra januar 2007, som verdiøkende distributør av VMware.

Tidlig i vinter sluttet Sjursen i DNS Norway etter en episode som ble gjort opp gjennom et forlik. Sjursen fikk et glimrende skussmål fra DNS og et ukjent beløp som kompensasjon. Fram til 1. september da han tiltrådte stillingen som sjef for Business Objects i SAP Norge fungerte Sjursen som administrerende direktør i Big Picture Management Consulting.

Business Objects er en spesialist innen datavarehus og beslutningsstøtte («business intelligence») som SAP kjøpte i fjor for 4,8 milliarder euro. Hittil har SAP Norge ikke noen til å ta seg av Business Objects: Produktene har vært håndtert fra Danmark. Gjennom mange års innsats fra Component Software har de dessuten allerede et solid fotfeste i Norge.

    Les også:

Til toppen