BEDRIFTSTEKNOLOGI

Stilriktig mus for motebevisste reisende

Logitechs MouseMan Traveler er en liten mus for bærbare PC-er og Mac. Designet i børstet stål, uten synlige musknapper, kombinerer det hendige med det vakre.

26. sep. 2001 - 09:49
Datamusen Logitech MouseMan Traveler
Logitech MouseMan Traveler.

De ytre dimensjonene på MouseMan Traveler fra Logitech er svært beskjedne, og den tynne kabelen er svært fleksibel. Bevegelsessensoren er optisk, slik at musa virker på ethvert underlag, og lar seg ikke påvirke av støv og andre miljøfaktorer som rammer den mer tradisjonelle kuleteknologien.

Den sorte stripen i midten på overflaten rommer et skrollehjul tilpasset de siste utgavene av de vanlige Windows- og Office-applikasjonene.

De synlige musknappene er erstattet av mikrobrytere som aktiveres når du trykker på ståldekslet på hver side av hjulet. Klikket er hørbart, og du merker også på fingeren når klikket er utført. Det trengs ikke større kraft på å klikke enn det man er vant med fra Logitechs øvrige mus.

Musen leveres med en tilpasset veske som også rommer en kabelforlenger. Det er lite trolig at MouseMan Traveler gjøres trådløs, siden den da ikke vil tillates brukt ombord i fly.

Produktet er stilig nok til å appellere til motebevisste brukere av stasjonære maskiner, i en tid da PC-leverandører igjen ser ut til å satse på design. Musen er symmetrisk, og passer like godt for venstre- som for høyrehendte.

Ketil Lindstrand i Logitech Norge opplyser at antatt tilgjengelighet er mot slutten av oktober. Listepris er 549 kroner. Garantien er fem år.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.