Stjernekrigen trappes opp

Mens vi kan lese om det sinnsyke paradokset at den israelske stat - av alle - skal ha utviklet et biologisk våpen egnet til å utrydde en bestemt genetisk folkegruppe, kan det være fristende å flykte til litt mer uskyldig krigføring. Star Wars for eksempel.

For nå er Lucasfilms første trailer for den neste Star Wars-filmen "The Phantom Menace" tilgjengelig også på nettet. Som kjennere da vil vite, skal dette bli den "første" filmen i det samlede storverket, med handling fra generasjonene før filmene vi alle kjenner.

Traileren er tilgjengelig i flere formater. Dog skal betegnelsen "tilgjengelig" leses med en smule forbehold, for jeg må innrømme at jeg til min store skuffelse aldri klarte å komme gjennom for nedlasting.

Star Wars-kulten over hele verden var trolig i kø foran meg på de rødglødende serverne til Lucasfilm. (Forøvrig er hele Star Wars-siten verdt en nærmere kikk - her er det noen som har satset!)

I mellomtiden får jeg trøste meg med en ukes opptining i Sinai (se lenke i margen til høyre og bli grønn av misunnelse), blant barracuda, beduiner og bibelhistorie. La oss håpe de gærne naboene i Israel ikke har noen umiddelbare planer om å gjenoppta krigen mot Egypt med genetiske våpen...

Til toppen