JUSS OG SAMFUNN

Stockgames-utviklere får ny sjef

Media Lab, selskapet som blant annet har utviklet teknologien bak Global Stock Games, får ny sjef. Gøran Hüllert kommer fra stillingen som partneransvarlig i Skrivervik Data.

Herman Berg
14. jan. 1998 - 16:00

Gøran Hüllert overtar for gründer Helge Gallefoss som går over i en ny stilling som forretningsutvikler/rådgiver og arbeidende styreformann. Gallefoss skal få i gang datterselskapet Network Computing as som skal utnytte tynne klienter og Internett-teknologi i næringslivsmarkedet.

Media Lab har både stått for arkitektur, design og systemutvikling av Global Stock Games, børsspillet til Global Money Games, som er basert på Sun- og Oracle-teknologi. Selskapet har også levert hele den elektroniske handelsløsningen til det norske e-shoppingselskapet, Online Club.

Media Lab har 14 ansatte og har estimert omsetningen til 13,5 millioner kroner i fjor. Resultatet før skatt beregnes til rundt 1 million norske kroner.

Gøran Hüllert er markedsøkonomen som skal overta skuta. Før Skrivervik Data, jobbet han som ansvarlig for DM i Xerox Norge og vært prosjektleder i Xerox Norden.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.