Stocknet med linjetrøbbel

Nettmegleren Stocknet fikk problemer mandag formiddag. Telenor ville skru opp kapasiteten på linjen men greide å kutte forbindelsen mellom meglerhuset og Oslo Børs.

Nettmegleren Stocknet fikk problemer mandag formiddag. Telenor ville skru opp kapasiteten på linjen men greide å kutte forbindelsen mellom meglerhuset og Oslo Børs.

Hardbarkede daytradere knakk muligens sammen i krampegråt da de skulle inn på Stocknets sider for å plassere ordrer og tjene penger på aksjer mandag formiddag. En enkel melding på skjermen:
"Vi jobber med å komme opp igjen så fort som mulig.Dersom du ønsker å kansellere eller endre en ordre, vennligst ring oss på telefon "

Roger Hansen ved Stocknet sier til digi.no at det er Telenors feil. - Telenor skulle øke kapasiteten på linja vår i dag formiddag, dette resulterte i at linjen brøt sammen og vi mistet kontrakt med Oslo Børs, forteller Hansen til digi.no.

Ordrene som kom inn til Stocknet etter 11.34 kom ikke med. Da digi.no snakket med Stocknet tidligere mandag fortalte ansatte i selskapet at Telenor hadde lovet linje til Oslo Børs innen kort tid, men dette drøyde noe utover. Linjebruddet har gjort det umulig for Stocknet å plassere ordrer på Oslo Børs, men dette vil være i orden så snart linjen kommer opp igjen, opplyser meglerhuset.

Meglerhuset skal ha tapt rundt en tredjedel av dagsomsetningen på linjebruddet, opplyser Hansen.

Stocknet har slått til som megler og har allerede skaffet seg en stor kundebase. Selskapet står for omtrent fem prosent av totalt anntal akskjetransaksjoner på Oslo Børs og har vokst i ekspressfart.

Les mer om Stocknet:


Børssuksess for Stocknet.no

Til toppen