Stor interesse for norsk utvikler-konferanse

Java-brukergruppen i Norge melder om rekordstor interesse for høsten JavaZone-konferanse.

Java-brukergruppen i Norge melder om rekordstor interesse for høsten JavaZone-konferanse.

Interessen for høstens JavaZone 2005 er rekordstor. Hele fire måneder før arrangementet går av stabelen er over 400 påmeldte til konferansen.

- Dette skyldes nok at mange husker fjoråret hvor billettene ble utsolgt, og derfor ønsker å sikre seg en billett. Vi har nemlig ikke lekket en eneste godbit fra årets programmet ennå, forklarer president Thor Henning Hetland i Java-brukergruppen i Norge, i en pressemelding. Det er Java-brukergruppen i Norge (javaBin) som står bak JavaZone-arrangementet.

Hetland hevder at årets faglige program ser ut til å bli det sterkeste noen gang.

JavaZone 2005 går over to dager (mot én i fjor) og arrangementet er utvidet til å håndtere opptil 1000 deltakere (mot 800 i fjor). Konferansen har i tillegg utvidet nedslagsområdet noe. Tradisjonelt har konferansen kun rettet seg mot utviklermiljøet, men i år er innført av et eget "track" for prosjektgjennomføring.

- Prosjektgjennomføringstracket er et resultat av tilbakemeldingene vi har fått fra ledere og prosjektledere innen Java-sfæren, som ønsker at vi også har foredrag som er tilpasset dem. I tillegg er det flere og flere utviklere som interesserer seg for metodikk, så vi følte at tiden nå var moden for et slikt spor, forteller Hetland.

- For en frivillig organisasjon som vår, er det helt nødvendig med støtte fra de profesjonelle aktørene for å kunne gjennomføre arrangement av denne størrelsen. Vi er derfor svært glade for at så og å si alle de mest aktive Java-miljøene i Norge har valgt å delta som partnere, sier Thor Henning Hetland fornøyd. Av de 23 tilgjengelige partnerplassene er 20 allerede tatt.

Konferansen, som arrangeres den 14.-15. september på Radisson SAS Scandinavia Hotel ved Holbergsplass i Oslo, er den største samlingen for Java-utviklere i Norden og arrangeres for fjerde året på rad. Det vil tilbys en blanding av foredrag, stands og paneldebatter.

Til toppen