BEDRIFTSTEKNOLOGI

Stor interesse for ny MySQL

MySQL er overveldet over interessen for selskapets nye databasesystem.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
16. nov. 2005 - 13:19

MySQL lanserte den nye utgaven av selskapets databasesystem, MySQL 5.0, den 24. oktober i år, mange måneder forsinket i forhold til det som først var blitt annonsert.

Nå viser det seg at interessen for databasen langt har overgått selskapet forventninger. På tre uker har den nye utgaven blitt lastet ned mer enn én million ganger.

Sammenligner man dette med andre nedlastingstall som er blitt offentliggjort for andre produkter, er tallene svært gode. Firefox 1.0 ble lastet ned ti millioner ganger på én måned, mens Opera 8 ble lastet ned omtrent to millioner ganger på to uker. Men det burde være stor forskjell på nettlesere som dette og et databasesystem som MySQL. Selv ganske avanseret PC-brukere har vanligvis ikke MySQL installert på PC-en, mens sannsynligheten for at både Opera og Firefox er installert, er ganske stor.

    Les også:

- Vi er overveldet av den interessen som er blitt generert rundt MySQL 5.0, inkludert rekordstore 100.000 nedlastinger på en enkelt dag, sier Zack Urlocker, visepresident for markedsføring i MySQL, i en pressemelding.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.