AVTALER & KONTRAKTER

Stor skoleavtale til Atea

Skal levere klienter og printere.

Atea, med Steinar Sønsteby i spissen, skal levere klienter og printere til Telemark, Buskerud og Vestfold fylke samt en rekke kommuner.
Atea, med Steinar Sønsteby i spissen, skal levere klienter og printere til Telemark, Buskerud og Vestfold fylke samt en rekke kommuner. Bilde: Per Ervland
16. mai 2012 - 09:48

Atea melder onsdag at de har inngått en rammeavtale med Buskerud, Telemark og Vestfold fylkeskommuner samt et stort antall kommuner i disse fylkene. Atea skal levere klienter og print både til førsteklassinger ved alle videregående skoler i de nevnte fylkene og kommunene.

Avtalen går over to år og har en verdi på 80 millioner kroner. Selskapet har også en opsjon på ytterligere to år.

– Det er viktig for fylkeskommunene å ha en bra IKT-infrastruktur som gir grunnlag for en god utvikling av den digitale kompetansen hos elevene, sier Roy Petter Pettersen, innkjøpssjef i Buskerud, Telemark og Vestfold fylkeskommuner.

Han peker på at de valgte Atea som følge av deres logistikkløsning og erfaring med tilsvarende prosjektleveranser.

Administrerende direktør i Ateas norske virksomhet, Steinar Sønsteby, sier i pressemeldingen at fylkeskommunene er blant selskapets viktigste kunder og gleder seg over at de fortsetter å være en foretrukket partner på leveranse av klienter.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra