Atea, med Steinar Sønsteby i spissen, skal levere klienter og printere til Telemark, Buskerud og Vestfold fylke samt en rekke kommuner.
Atea, med Steinar Sønsteby i spissen, skal levere klienter og printere til Telemark, Buskerud og Vestfold fylke samt en rekke kommuner. (Bilde: Per Ervland)

Stor skoleavtale til Atea

Skal levere klienter og printere.

Atea melder onsdag at de har inngått en rammeavtale med Buskerud, Telemark og Vestfold fylkeskommuner samt et stort antall kommuner i disse fylkene. Atea skal levere klienter og print både til førsteklassinger ved alle videregående skoler i de nevnte fylkene og kommunene.

Avtalen går over to år og har en verdi på 80 millioner kroner. Selskapet har også en opsjon på ytterligere to år.

– Det er viktig for fylkeskommunene å ha en bra IKT-infrastruktur som gir grunnlag for en god utvikling av den digitale kompetansen hos elevene, sier Roy Petter Pettersen, innkjøpssjef i Buskerud, Telemark og Vestfold fylkeskommuner.

Han peker på at de valgte Atea som følge av deres logistikkløsning og erfaring med tilsvarende prosjektleveranser.

Administrerende direktør i Ateas norske virksomhet, Steinar Sønsteby, sier i pressemeldingen at fylkeskommunene er blant selskapets viktigste kunder og gleder seg over at de fortsetter å være en foretrukket partner på leveranse av klienter.

    Les også:

Til toppen