BEDRIFTSTEKNOLOGI

Stor usikkerhet rundt Visma

Det råder fortsatt stor usikkerhet rundt Visma-aksjen, til tross for at selskapet senest i forrige uke kom med melding om nye kontrakter for mer enn 20 millioner kroner.

Eirik Flaa
7. juli 1997 - 16:48

Visma-aksjen fortsatte å falle i begynnelsen av forrige uke, men tok seg beskjedent opp igjen fredag etter at selskapet kom med melding om ny kontraktsmasse på vel 20 millioner kroner. Mandag viste selskapet igjen en svakt fallende tendens, men én analytiker digi har snakket med sier at svingningene ikke har stor betydning.

- Markedet mangler informasjon og inntil halvårsresultatet blir offentliggjort i slutten av juli har vi svært lite å forholde oss til, sier analytikeren til digi. Han sier at ledelsen i Visma har valgt å gi ut minimalt med informasjon før tallene blir lagt fram. Den endelige datoen for resultatframleggelsen er ennå ikke fastsatt.

- Jeg tror vi vil se en Visma-kurs som svinger mellom seks og ti kroner fram til offentliggjøringen, sier analytikeren, som vurderer Visma-kontraktene som et lovende signal.

- Det er positivt at et selskap med så mye negativ oppmerksomhet rundt seg, klarer å inngå nye kontrakter. Dessverre drukner usikkerheten rundt selskapet mye av effekten. Hadde for eksempel Agresso kommet med denne nyheten ville man sett langt mer markante utslag i kursen, sier analytikeren.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.