Storavtale til IBAS

Nylig børsnoterte IBAS inngår avtale med BELFOR International. Det betyr at IBAS styrker

sin distribusjon av tjenester i Europa og Asia, skriver selskapet i en melding.

Datasikkerhetsselskapet Ibas har undertegnet en avtale med BELFOR International, som ifølge IBAS er et av verdens ledende selskaper innen skadesanering av teknisk og mekanisk utstyr.

Avtalen innebærer at alle saker som har vært innblandet i vann og brannskade skal behandles av Ibas. Dette styrker Ibas sin voksende distribusjon i Europa, og åpner samtidig dørene til det spennende asiatiske markedet, skriver selskapet i meldingen.

Denne distributøravtalen vil kombinere BELFOR International sin ekspertise i det såkalte "Disaster Recovery" markedet med Ibas sin kompetanse innenfor datarekonstruksjon.

BELFOR International er spesialisert mot skader i leilighetskompleks, bygninger, hoteller, produksjonslokaler, industriområder, skip/offshore, og har de siste årene utført betydelig skadesanering i de mange flomkatastrofene i Europa og Asia. I alle slike saker hvor det er behov for å rekonstruere data vil nå bli sendt til Ibas.

- Vi ser at det fortsatt er mange virksomheter som ikke kjenner til datarekonstruksjonsmulighetene, og derfor er det vesentlig for Ibas å søke nye markedskanaler lik den BELFOR International nå åpner for oss, sier administrerende direktør Bjørn Arne Skogstad i Ibas.

IBAS beskriver avtalen som den viktigste distributøravtalen så langt, og legger til "BELFOR International ønsker å tilby våre tjenester innenfor datarekonstruksjon til deres kunder når ulykken er ute.

Til toppen