AVTALER & KONTRAKTER

Storavtale til Software Innovation

Software Innovation-sjef Per Kveim har vunnet en stor rammeavtale med svenske offentlige myndigheter.

8. sep. 2004 - 12:36

51 svenske myndigheter har undertegnet rammeavtale med Software Innovation vedrørende IT- konsulenttjenester. Fra før har selskapet en stor rammeavtale med offentlig sektor i Danmark.

Software Innovation-aksjen er opp hele 7,5 prosent i dag.

Dermed tar Software Innovation et nytt steg i retning offentlig sektor, som blir sett på som et område med stort vekstpotensiale. Stadig flere offentlige etater tilbyr elektroniske tjenester, og flytter arbeidsprosessene fra papir til Internett.

Den nye avtalen ble vunnet i konkurranse med 106 leverandører i anbudsprosessen, ifølge selskapet. Det er myndigheter som AMS, FMV, NUTEK, Rikspolisstyrelsen, Skatteverket og Socialstyrelsen som via FMV (Försvarets materielverk) har undertegnet rammeavtale med Software Innovation. Rammeavtalen gjelder i to år med mulighet for 12 måneders forlengelse og gjelder for uttak av IT-konsulenttjenester innen systemutvikling.

- Denne rammeavtalen er av strategisk betydning for Software Innovation. Vi får nå mulighet til å konkurrere om enkeltoppdrag innen offentlig sektor i Sverige, hvilket vi tidligere har hatt begrenset mulighet for, sier konsernsjef Per Kveim i Software Innovation.

Software Innovation leverer i dag tilsvarende konsulenttjenester til kunder som Länsförsäkringar, Svenska Spel, TeliaSonera og SAS.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.