Storslipp fra Mozilla.org

Mozilla.org lanserte i dag nye utgaver av Mozilla, Firebird og Thunderbird.

Mozilla.org lanserte i dag nye utgaver av Mozilla, Firebird og Thunderbird.

Mozilla.org slapp i dag nye utgaver av Mozilla, Firebird og Thunderbird. De to sistnevnte er henholdsvis en selvstendig nettleser og en selvstendig e-postklient, begge basert på de tilsvarende klientene som inngår i Mozilla.

    Les også:

Blant nyhetene i Mozilla 1.5, er mange forbedringer i Composer, blant annet støtte for absolutt posisjonering av elementer, bedre redimensjonere av bilder og tabeller, z-indeks-håndtering og mulighet for "snap-to-grid"-støtte. IRC-klienten ChatZilla blitt overhalt og støtter nå blant annet logging.

Det er nå inkludert en stavekontroll i Mozilla, i tillegg til at ytelsen, stabiliteten og støtten for standarder er blitt forbedret.

Mozilla Thunderbird, den selvstendige e-post og nyhetsgruppeklienten til Mozilla.org, er nå kommet i versjon 0.3. Blant nyhetene er bedre håndtering av vedlegg, bedre ytelse - særlig i forbindelse med IMAP og en mulighet for å fjerne meldinger fra POP-servere etter x dager.

Mozilla Firebird ble i dag sluppet i versjon 0.7. Denne selvstendige nettleseren støtter nå blant annet websideinnhold i Sidebar og tilbyr brukervalg av stilsett og bedre dialoger.

Til toppen