Stort mobildryss fra Sony Ericsson

Sony Ericsson annonserte i går kveld en rekke nye mobiltelefoner. Her er de mest spennende.

Stort mobildryss fra Sony Ericsson
Bilde:

Mange har ventet på ny teknologi i mobiltelefoner fra Sony Ericsson, og i går kveld annonserte selskapet flere nye modeller som trolig vil kunne tilfredsstille noen av behovene.

K850i Cyber-shot er avansert kameramobil som leveres med 5 megapikslers kamera og støtte for høyhastighets nedlasting, HSDPA, også kalt turbo-3G. Den har i tillegg støtte for Edge og Bluetooth.

Kameraet er utstyrt med autofokus, xenon-blits og et linsedeksel som automatisk trekkes tilbake når brukeren trykker på kameraknappen. Kameraet kan ta ni bilder i rask rekkefølge og gjør det mulig for brukeren å velge det beste bildet og slette resten.

Mobilen har 2,2 tommers skjerm og inntil 40 MB internt minne tilgjengelig for brukeren. Med i pakken vil et M2-minnekort på 512 MB følge med.

Mobilen skal komme på markedet i løpet av fjerde kvartal i år. Er grovt prisanslag er 5000 kroner.

Sony Ericsson kommer også med to nye Walkman-mobiler som har hver sine fortrinn.

W910i støtter i likhet med K850i turbo-3G og Edge. Den leveres med et 2 megapikslers kamera og et minnekort på 1 GB. Skjermen er på 2,4 tommer.

W960i mangler HSDPA-støtten, men har i stedet støtte for WLAN i tillegg til vanlig 3G. Den er utstyrt med 8 GB internt minne, 3,2 megapikslers kamera og 2,6 tommers berøringsskjerm. Operativsystemet er basert på Symbian mens nettleseren er levert av norske Opera.

Også disse mobilene kommer i salg i fjerde kvartal i år.

Bildet viser K850i, W910i og W960i

;