JUSS OG SAMFUNN

Stortinget vil sensurere Internett

FOR 15 ÅR SIDEN: Norsk spill-satsing på nett, pizza-patent og Dell kutter pc-prisene igjen.

Hver uke samler vi noen av de viktigste nyhetene fra digi.no - for 15 år siden.
Hver uke samler vi noen av de viktigste nyhetene fra digi.no - for 15 år siden. Bilde: Per Ervland
16. sep. 2011 - 12:34

I anledning 15-års jubileet til digi.no åpner vi våre arkiver. Hver fredag ettermiddag ut året vil vi presentere noen av nyhetene som preget nyhetsbildet i digi.nos univers for nettopp 15 år siden.

Klikk på titlene for å lese hele saken fra vårt arkiv:

Norske storsatsinger på Internett-spill
Både New Media Science og Telenor Link har storsatsinger på gang innen online-spill. New Media Science har fått internasjonal anerkjennelse for egenutviklet javaspill, mens Telenor Link er Norges største innen spill over online-forbindelse og telefon.

-Skremt av Stortinget
Bjørn Skaar, leder for Unge Høyre, kritiserer Stortinget i pressemelding. Han er oppgitt over at så mange Stortingspolitikere støtter sensur, selv om flertallet aldri har brukt Internett.

Dell kutter PC priser igjen
Dell Computer Corp. i USA annonserte igår at de kutter PC prisene med opptil 16%.

Et pizza-patent i nerde-heimen

Les Jon Michelets spalte:Ryktet går på by'n om at en gammal media-slitvarg har endt opp i ei lita Internett-sjappe i Sagveien. En kollega i skribentbransjen som småsurfer på nettet, men ennå ikke har tatt spranget i fritt fall ut i cyberspace, spurte om åssen det er å sitte og jobbe blant de bolde nerder, i et miljø som i jappetida ville ha blitt kalt ungt og ekspansivt.

Rømmer til Telia
Telenor oppfattes stadig sterkere som en konkurrent til databransjen. Nå rømmer kundene fra telemonopolisten. - Telenors sterke satsning på data presset oss inn i armene på Telia, sier adm dir Øystein Moan i Cinet.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.