KORTNYTT

Streamserve med tidenes beste kvartal

Streamserve har vokst med 50 prosent sammenlignet med året før, og leverer det beste første kvartal noensinne.

23. mai 2006 - 09:26

Programvaren StreamServe Enterprise Document Presentment (EDP) gjør det mulig for selskaper å kommunisere effektivt med kunder, partnere og leverandører ved at dokumenter automatiseres, uavhengig av format og kanal.

Nå melder Streamserve om en totalomsetning på 5 millioner kroner på det norske marked i løpet av årets første kvartal. Dette er en økning på 50 prosent sammenlignet med året før og det beste første kvartal noensinne. Selskapet opplevde en dobling i salg av lisenser gjennom årets tre første måneder, noe som utgjorde to millioner kroner.

StreamServe, som er et svensk selskap, har vært representert på det norske markedet siden 1998 og har i dag 14 ansatte. På verdensbasis har StreamServe kontorer i 15 land og har 350 ansatte. I år forventer selskapet en omsetning på 25 millioner kroner i Norge.

Selskapet lanserer i disse dager StreamServe Utilities™ som er den første applikasjonen for energisektoren som automatisk kan skape en personlig faktura med fokus på tydelighet og muligheter for mersalg.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.