FORBRUKERTEKNOLOGI

Studentpakke skal selge mobilt bredbånd

Fribruk av mobilt internett og PC til én krone skal friste yngre brukere, tror Netcom og Expert.

3. sep. 2008 - 10:28

Netcom og Expert lanserer nå et nytt pakketilbud rettet mot yngre brukere og studenter.

Pakken inkluderer en HP Compaq PC med modem og fribruks-abonnementet «Connect Premium» fra Netcom i 12 måneder. Dette skal være tilgjengelig i Expert-butikker over hele landet fra torsdag i denne uken, forteller de to selskapene i en pressemelding.

Pressemeldingen forteller ikke hva slags Compaq PC det er snakk om, og digi.no får heller ikke tak i noen av de to kontaktpersonene fra Expert som oppgis. Dermed må interesserte selv ta turen innom butikken i morgen for å avgjøre om det dreier seg om en bærbar eller stasjonær PC, og om det følger med programvare.

Kategorisjef Pål Trudent i Expert uttaler i meldingen at elektronikkmarkedet er modent for pakker som kombinerer PC og mobilt bredbånd. Han tror på stor etterspørsel, spesielt fra yngre brukere og studenter.

Netcom er spente på hvordan markedet vil motta tilbudet, og tror andelen som velger mobilt internett vil øke fremover.

- Vi ønsker å være i front på mobilt bredbånd, både med utrulling av Turbo 3G og utvikling av nyskapende produktløsninger, sier produktsjef for mobilt bredbånd Hans Heggenhaugen i Netcom, og fortsetter:

- I takt med utrullingen av Turbo 3G og videre satsning på hastighet, tror vi at andelen som velger bort tradisjonell oppkobling til fordel for mobil vil øke. Fordelen med mobilt bredbånd er at internett blir uavhengig av tid og sted, samtidig som høyere hastigheter gjør det til et fullgodt alternativ også hjemme.

Pakken vil ifølge selskapene prises til én krone, med en månedpris på 599 kroner gjennom det første året. Det er 100 høyere enn hva det medfølgende internettabonnementet koster alene, viser priser som er oppgitt på Netcoms nettsider.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.