Styrket tilgjengelig for PayPal i Norge

Inngår partnerskap i satsningen på det nordiske markedet.

Styrket tilgjengelig for PayPal i Norge

Betalingsleverandøren PayPal har inngått partnerskap med PayEx, som allerede har godt fotfeste i de nordiske landene.

Ifølge en pressemelding fra de to selskapene, skal samarbeidet med PayEx gjøre PayPal tilgjengelig for en rekke nettbutikker i Norden. Disse skal kunne implementere PayPal på en enkel måte, og kun én lokal kontakt for alle sine betalingsløsninger gjennom PayEx.

- PayPal satser på det nordiske markedet, og PayEx er en av de sterkeste lokale betalingsaktørene i Norden. Samtidig er de en meget dynamisk og innovativ aktør. Derfor falt det seg naturlig å initiere et samarbeid med dem, sier Jean-François Rochet, general manager for PayPal i Norden, i en pressemelding.

- Fra før er PayPal tilgjengelig hos blant annet ExtraFilm og Skype i Norge. Avtalen med PayEx gjør at vi kan bygge flere gode relasjoner på det nordiske markedet, sier Rochet.

PayEx har som mål å tilby den bredeste betalingsplattformen for det nordiske markedet, med støtte for alle de betalingsløsninger markedet etterspør. Selskapet mener derfor at det er naturlig å inkludere også PayPal.

- PayPal er et velutprøvd verktøy for betaling på nett, og er et utmerket tillegg til vår betalingsportal, sier Christer Lovær, markedsdirektør for PayEx Solutions, i en pressemelding.

– Med PayPal kan vi tilby våre brukere en etterspurt betalingsløsning som kan benyttes både lokalt, nordisk og ikke minst globalt, noe som er svært viktig for mange av våre kunder.

PayPal skal umiddelbart være tilgjengelig som betalingsmetode for nordiske nettbutikker.

Det eBay-eide betalingsselskapet råder over 200 millioner brukerkontoer og tilbyr tjenester i 190 land.

    Les også: