Suksess for svensk kommunikasjonsløsning

Svenske Telepo har oppnådd både anerkjennelse og godt salg av selskapets forente telefoniløsning.

Svenske Telepo har oppnådd både anerkjennelse og godt salg av selskapets forente telefoniløsning.

Svenske Telepo mottok i går GSM Association 2007 Award for beste mobile bedriftsprodukt eller -løsning under 3GSM-kongressen som denne uken arrangeres i Barcelona. Prisen deles ut av GSM Association, som blant annet legger vekt på at løsningen skal gjøre hverdagen enklere for brukeren. Det er selskapets Business Communications Solution 3.0-produkt som fikk prisen. Den nye versjonen av produktet ble lansert denne uken.

Telepo fokuserer på konvergensen mellom faste og mobile løsninger. Sentralt i er et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt og enkel identitet. Dette gjør det mulig å tilby et forent tjenestetilbud på tvers av lokalitet og enheter, inkludert mobiltelefoner, telefoniprogramvare til PC-er, IP-telefoniklienter, IP-telefoner og andre skrivebordsenheter.

Løsningene bygger på Linux og åpne IETF-standarder, slik som SIP, HTTP og LDAP. Med dette oppnår man interoperabilitet med et bredt spekter av terminaler, eksisterende telefonsentralinfrastrukturer og andre forretningsapplikasjoner.

Telepo ble etablert i 2003 og skal ifølge di.se ha gått med overskudd helt fra begynnelsen. Selskapet skal ha levert løsninger til blant annet Nokia, IBM, Fujitsu, Cisco og Symbian og solgte over 100.000 lisenser i fjor. Med en nylig annonsert kontrakt med Ericsson har selskapet allerede nådd salgsmålet for 2007.

Til toppen