RESULTATERFINANS

Suksess med å dele ut de dyreste mobilene

Mobiloperatøren NewPhone vokser i turbofart på å gi kundene ny mobil hvert år.

1. nov. 2007 - 09:31

NewPhone er en mobiloperatør som tilbyr sine kunder å bytte til en ny mobiltelefon hvert eneste år. Det har gitt selskapet en rekordvekst.

I etableringsåret omsatte selskapet for 5,8 millioner kroner, og allerede året etter var det nesten tidoblet til 56,2 millioner kroner. I 2006 ble det doblet til 101,6 millioner kroner, og nå forteller selskapet at de også i år vil vokse kraftig.

Selskapet fikk tidligere i år kritikk fra enkelte kunder for hvordan kontraktene løpende ble fornyet med nye bindingstider hver gang de fikk en ny mobil. Det har imidlertid ikke gitt utslag for bedriftens kraftige vekst.

Gründeren Otto Isaksen forteller til Dagens Næringsliv at selskapet regner med å ende på en omsetning rundt 140 millioner kroner i år, og at de i 2008 regner med å øke helt til 200 millioner kroner.

- Vi har klart å overbevise små og mellomstore bedrifter at vi sparer dem for mye arbeid. Bare maset fra ansatte som ønsker nye mobiltelefoner er en betydelig tidstyv i norske bedrifter, sier Otto Isaksen, til Dagens Næringsliv.

Per i dag har selskapet cirka 5.000 små. og mellomstore bedriftskunder.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.