BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sun vinner Internett-priser

CNET har gitt Sun Computer topprisen i to kategorier i sin årlige prisutdeling for utmerkelser innen Internett-teknologi. Sun vant i kategorien beste Internett maskinvare med JavaStation, og beste Internett servermaskinvare med Ultra Enterprise 2.

Jens Kanden
4. apr. 1997 - 11:30

Sun Microsystem skriver i en pressemelding at selskapet har vunnet to av kategoriene for utmerkelse innen Internett-teknologi. Det er data- og nyhetsselskapet CNET som årlig gir ut priser til produkter som utmerker seg innen Internett-teknologi. Juryen består av redaktører, journalister, teknikere, og produsenter.

Sun vant i kategorien beste Internett maskinvare med JavaStation - Suns nettcomputer - og i kategorien beste Internett servermaskinvare med Ultra Enterprise 2 server.

- Når ikke ett, men to av selskapets produkter blir pekt ut som de beste av CNET, vet du er på rett vei, sier Anil Gadre, markedsføringsdirektør i Sun Microsystems, i pressemeldingen.

CNET berømmer Suns JavaStation for sitt potensiale til å endre hvordan data blir brukt i fremtiden. CNET beskriver SUNs Ultra Enterprise 2 som en driftsikker maskin som har nok krefter til å drive Internett.

Importør for Sun i Norge er Skrivervik Data AS.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra