BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sunnfjord Energi kutter telekostnader

Sunnfjord Energi i Førde har inngått en avtale med NETnet AS som skal sikre rimelige takster på alle mobil-, fjern- og utenlandssamtaler. - Selv med et moderat teleforbruk regner vi med innsparinger, sier IT-ansvarlig Torbjørn Os.

Frode Eriksen
18. mars 1998 - 10:25

Sunnfjord Energi har årlige telekostnader på ca 160.000 kroner. - En del av dette kommer fra mobil-, fjern- og utanlandssamtaler, sier Os. - Teleforbruket hos oss forventes å øke, og det er derfor interessant å inngå en avtale som hele tiden sikrer oss de laveste takstene på disse samtalene.

NETnet installerer utstyret i bedriften uten ekstra kostnader, og det er ingen investeringer knyttet til avtalen. Etter å ha jobbet i to uker for å skaffe seg kunder i Sogn og Fjordane med hovedfokus på fylkessenteret Førde har selskapet undertegnet nærmere 50 avtaler.

- Hovedsatsingsområdet i mars er Sogn og Fjordane, sier administrerande direktør Børge Granli i NETnet. - Fylket har 350 bedrifter med meir enn 2,5 millionar kroner i årsomsetning, og alle sammen vil ha hørt fra oss

før måneden er over.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.